Saturday, July 30, 2016

My beauty haul from Althea

Assalamualaikum

Yeay it's My beauty haul from Althea entry!

Sebelum ni fir ada celebrate birthday Althea dan masih tunggu parcel sampai. kalini, yeah memang dah sampai pun so nak share lah product apa yang berkenan sangat nak beli dari Althea.

 Tadaa!  beli product famous yang kebanyakkan orang review je

ItemSkuQtySubtotal
Aloe Vera 92% Soothing Gel MistNRCAV0041RM19.00
No Sebum Mineral PactINFNS0041RM33.00
Skinny Brush Big Marker Liner
Color
01. Big Black
WCHSL0011RM28.00
Aloe Vera 92% Soothing GelNRCAV0031RM14.00
Vivid Tint Rouge
Color
10. Rose
INFMU1131RM34.00
Black Sugar MaskSKFMS0011RM20.00

That's my order detail.

The result ; me wearing make up
 Selfie with the kit and wore my beauty haul from Althea. I'm not kidding this is my first time wear make up thingy. Tengok sekali oklah.. dua kali pandang weird. taktau lah kenapa mungkin masih tak biasa lagi ?

 Hee I fall in love with korean products!!



To be honest fir bukanlah pro dalam bidang make up. tapi kalau nak tanya pasal skincare tu boleh lah. since fir cenderung kat skincare lagi..sebab umur macam kita (16) tak berapa digalakkan make up. Sekali sekala tu takpelah hehe.
-From not so terror in make up thingy

Adios

1 comment:

  1. wahh jelesnya ! anis pulak dah aim barang2 nak beli tapi nmpk gayanya tak kesampaian jugak nak beli TT_TT

    ReplyDelete

Terima kasih komen!