Wednesday, March 25, 2015

#throwback Choral Speaking Competition

Assalamualaikum.

Tengah sibuk kemas file document picture tu, terjumpa pulak gambar choral speaking last year. best weh. serius sweet moment & memories ever. Dapat jumpa budak sekolah lain, pastu speaking2 dengan diaorg. pergh best gila. tapi aku ni pemalu sikit ah nak speaking banyak2. hehhee. kena asah lagi speaking English ni. untuk masa depan dan juga ilmu pengetahuan en. lagipun SPM akan datang English wajib lulus selain daripada bahasa Melayu dan Sejarah. Ok meh throwback kejadian competition tu berlangsung. ceh :3



Even tak dapat 1st, Top ten pun jadi lah. Kami dapat number 6 daripada 23 sek tak silap. happy ah gak dengan pencapaian tu :)

Compete from another school !  hee best dapat berkenalan hewheww.


Ok get ready guys. we're gonna make the best performances ever!! 
anyway, ini cikgu aku yang amek gambar. hee aku tengah get ready jalan tu ha haha.

nah. video over excited mengalahkan sek yang dapat first place. caiyokk ah! haha. Klik HERE!


Our performances

Pengalaman aku masa datang sek High school ni, macam2 ragam pakaian yg sek lain pakai masa perform tu. then, masa pegi kantin sek tu, ada yang cuba tackel ah, minta no phone. haha macam2 je ah budak sek tu. pastu boleh ah sikit2 speaking dengan cina & india. kejadian ni kat kantin gak haha.
Nice experience anyway :)

Ok itu saja cerita harini. hehhe :)



1 comment:

Terima kasih komen!