Friday, December 26, 2014

Postcards Giveaway from Czech & Germany

Assalamualaikum

Happynya aku kalau bab souviner ni lebih-lebih lagi dari negara orang. tak kisahlah keychain ke, freeze magnet ke, postcard dll pasti aku rasa teruja. mihmih sekarang peluang ada di depan mata tinggal buat entry dan publish saja. syarat pun Hanya follow 2 blog penganjur..simple kan :D harap-harap ada rezeki aku menang postcards ni..korang pun boleh join sama! Jom-jom, lagi ramai lagi best! ^^


Klik SINI untuk sertai

Tag awak-awak semua


Giveaway tamat pada
09 Januari 2015
(11:59 malam, waktu Malaysia)

4 comments:

  1. terima kasih sudi join giveaway kitorang yer...goodluck :D jangan lupa inform kawan2 yang ditag yer :D

    ReplyDelete
  2. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.11 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. wah, thank you join! all the best yepp

    ReplyDelete

Terima kasih komen!