Sunday, April 19, 2015

Lain dari yang lain !

Assalamualaikum

Haritu aku godek facebook then jumpa something yang lawa dan lain dari yang lain. faham2 ah bila girls nampak benda cantik terus nak fall in love. kalau boleh nak sangat beli. kalau boleh lah ~

See what I had found ! 

Serious this is so cute !!

maigaddd. lawanya background flower dalam watch tu! memang semangat je ah tengok jam tiap-tiap hari 



Nampak klasik .

dark blue tu smart kot

Heart Friendship Bracelet Watch. 
" Kawan mari kita sweet2 pakai heart friendship watch ni. tapi you lah belanja I " hekeleh baik takyah 

Banyak kan design menarik ! aku minat gambar first tu hee. ni ha link website dia 

selain jam tangan, ada gelang yang comel-comel juga. harga pun reasonable (dalam mata wang dollar). tapi yang sadisnya, website ni hanya jual kat US je ah. Means shipping tak out from US. haih hanya mampu melihat je. kalau kat Malaysia ada jual ni aku kot orang first beli? eh tapi rasanya ada dijual kat Malaysia. Aku je yang tak jumpa. haha

Nah extra
Nak yang ni juga. Ok in dream je la xD


Toodles



9 comments:

  1. comel ! seriously comel ! especially yang the first photo tu :)

    ReplyDelete
  2. Memang semuanya pun comel-comel :D

    ReplyDelete
  3. suka jam yang nampak klasik tu! absolutely my style! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuyoo. akak sesuai lah wear that classic watch. really suit with your style !

      Delete
  4. wahhh cantik2. Paling suka yg ada corak floral2 tu. Nampak feminine gitteww :)

    ReplyDelete

Terima kasih komen!