Thursday, June 11, 2015

Takoyaki

Teringin weh nak makan takoyaki. Takoyaki asalnya daripada Japan dan selalu jual di tepi jalan (street). ha camtu ah. aku pernah try version kat Malaysia punya rasa so-so je. tapi inti dlm takoyaki octopus ni serious ah sedap. Wish list travel dekat Osaka, Japan baru dapat merasa huhu. dapat tengok gambar je dulu. waaa

Tadaaa ! ni la rupanya. cute kan? hahaha sampai macam tu sekali describe makanan. 


Lain kali nak cari resepi takoyaki pulak. mana tau boleh buat!

9 comments:

  1. serious, memang sedap takoyaki ni.. ina pun suka makan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapkan ina. samalah kita suka makan haha xD

      Delete
  2. huwaaa sodapp nya takoyaki.....!!

    ReplyDelete
  3. tetiba mengidam huwaa. dh lama tk makan

    ReplyDelete
  4. serious sedap? last time ada jumpa but tak beli pun. em.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kat Malaysia not bad ah still sedap. kira berbaloi ah beli tapi tengok tempat jugaklah. saya teringin sangat nak makan takoyaki ni kalau pegi Japan hee tu yang up entry. tetiba mengidam kahkah

      Delete
  5. tak pernah makan ni.boleh la cuba lepas ni

    ReplyDelete

Terima kasih komen!