Tuesday, January 6, 2015

Tambah bloglist Geng Sebaya

Assalamualaikum,

Aku baru tambah bloglist Geng Sebaya. Boleh scroll bawah sidebar sebab aku ni malas nak print screen. bhahaha. saja je nak feel-feel baca dengan bloglist geng sebaya (batch 00' je) sebab dapat la baca cerita mereka. dengan pengalaman PT3 tahun ni, persediaan pe semua. lagipun geng sebaya ni lagi soulmate kan. Aku tak berapa jumpa kawan blogger yang sebaya uhuk uhuk..tapi takpelah, dapat kenal semua lapisan blogger kira ok ah. enjoy dapat kenal korang dari alam maya! korang memang sporting lah :D 

Yang lain jangan rasa sentap je baca entry ni, kalau nak aku masukkan ke dalam bloglist pun ok, takde masalah. Lagi happy adalah, boleh tambah bahan bacaan nanti wehee :)

Ada lagi tak bloglist geng sebaya kat sini? cepat komen, aku nak masukkan hangpa jugak dalam bloglist ni ha! jangan segan silu, aku sumbat terus link korang don't worry. As long as we are batch 00' which mean we are 15 years old getting older!

Toodles

19 comments:

  1. laa...yg sebaya jer dik...akak x leh la gang eh..heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe takpelah kak anggap je kita sebaya hehe if you don't mind lah :)

      Delete
  2. Huhu , cer tgk kat about author tu ? 14 lagi ke ? Bukan 15 dah ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah biarlah yang tu, kita taknak ubah umur kat situ biar kekal 14. tunggu sampai 21 May baru official 15 :p

      Delete
  3. hehe gudluck dengan bloglist geng sebaya. saya tak sebaya.. saya lg tua. haha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thank you kak. takpe saya anggap akak cun je :D

      Delete
  4. selamat mencari bloglist yang sebaya.. :)

    jom join segmen ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/segmen-happy-birthday-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  5. Haha. Akak bukan batch 00's tapi jiwa masih muda. Hahahahah :)
    Selamat mencari "soulmate" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baguslah tu kak jiwa muda. jeles jugak kekadang baca entry akak travel ke negara orang >< kita pun teringin nak travel lagi-lagi dengan org tersayang :) Okey, thanks akak

      Delete
  6. Replies
    1. kit ke kid ? bhahaha. tipuu nampak sangat sebaya dia tu :p

      Delete
  7. Bukan getting older la awakk kita getting younger ;) kita sebaya. Im fifteen too

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap kali tahun baru, semakin bertambah usia le awak. uhuk uhuk..yeay, nanti saya add to geng sebaya bloglist ;)

      Delete
  8. alah batch99 xnak ke.. hahahaha btw good luck tuk pt3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh boleh je masukkan. bhahaha nak exam lagi ke kak? nanti rasa janggal lak duduk dengan batch 00'. ha ok thanks for wishing :)

      Delete
  9. Hey ! Saya sebaya awak ! :) ^^ Good luck tauuu . :)

    ReplyDelete
  10. heyyy ! akak dah tua.. hahahaha. XD

    ReplyDelete
  11. alaa, dah terlebih umur pulak. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih komen!